Rekisteriseloste



TIETOSUOJA JA TURVALLISUUS 

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti. Noudatamme Suomen ja EU: n tietosuoja- ja kuluttajalainsäädäntöä. Emme koskaan luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle. Kun ostat verkkokaupasta, pyydämme syöttämään henkilökohtaisia tietoja, joita tarvitsemme tilauksen käsittelyyn. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä mahdollisesti luottokorttitiedot sekä salasanat. Käytämme henkilötietojasi seuraavissa tarkoituksissa:

  • tilausten käsittely
  • tilastolliset tutkimustarkoitukset, palvelumme kehittymiseen
  • sisällön ja mainosten parantaminen
  • verkkosivujen hallinnointi
  • uusista tuotteista ilmoittaminen Aza’s Handmade ei säilytä tilaajien luottokorttitietoja. Käytämme luotettua kolmannen osapuolen (Checkout Finland) maksupalvelua. Checkout tallentaa tiedot meidän puolesta ja Aza’s Handmade ei ole tekemisissä täydellisten luottokorttitietojen kanssa.

Aza's Handmade ei säilytä tilaajien luottokorttitietoja. Käytämme luotettua kolmannen osapuolen (Checkout) maksupalvelua. Checkout tallentaa tiedot meidän puolesta ja Aza's Handmade ei ole tekemisissä täydellisten luottokorttitietojen kanssa.  

Rekisterinpitäjä 

Aza's Handmade, y-tunnus: 1651984-3

Kehruutie 1 b 19, 00410 Helsinki

email: info@azashandmade.com

puh: 0453166765

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Azadeh Hossini

Osoite- ja muut yhteystiedot yllä.

Rekisterin nimi

Aza's Handmade asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on ostanut tuotteita Aza's Handmadein verkkokaupasta, tilannut uutiskirjeen ja/tai osallistuu Aza's Handmadein tapahtumiin. 

Rekisterin käyttötarkoitus 

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteiden hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös pakettien seurannassa. Tietoja voidaan käyttää Aza's Handmade verkkokaupan toiminnan kehittämiseen, tilastolliseen tarkoitukseen ja kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkokaupassamme. Käsittelemme henkilötietoja henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterintietoja voidaan käyttää Aza's Handmadein omissa rekistereissä mainnon kohdistamiseen luovuttamatta tietoja kolmannelle osapuolelle.

Aza's Handmadein asiakasrekisterin sisältämät tiedot on oikeus julkaista tiedot kirjallisena luettelona esimerkiksi postitustarroina. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaisemineen ilmoittamalla siitä aikaisemmin mainituille rekisterin vastuuhenkilölle.

Asiakkaalla on oikeus pyytää tilausprosessin päätyttyä tietojensa poistamista asiakasrekisteristä. 

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

postiosoite

Käsittely tilaukset
Tilausten toimitusten seuranta
Henkilön käyttämä maksupalvelu 

    Tietojen luovutus

    Emme luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet näin edellytä. Poistamme henkilötiedot asiakkaan pyytäessä, mutta emme mikäli edellä mainitut perusteet täyttyvät. 

    Rekisterin suojaus 

    Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ellei Suomen laki niin edellytä.